Najlepšie seriály, 15 seriálov, od ktorých som sa neodtrhol

Tam stovky rôznych možností rozptýlenia. Tam stovky rôznych príležitostí ako zísť z cesty a vydať sa nesprávnym smerom. Našťastie Ja, držím sa správnym smerom. Nepodlieham zvodným hlasom flirtujúcim s mojim smerovaním. Pevne sa posúvam malými krôčikmi tam, kam ma srdce ťahá. Napriek tomu, občas potreba vypnúť, načerpať inšpiráciu, pozrieť sa na svet, životné situácie iným párom očí. Preto, občasné pozeranie filmov, seriálov. Ako dieťa som pozeral Alfa, Kobru 11, Odpadlíka. Ako tínedžer som pozeral O.C. California, Prison Break, Stratení, Dva a pol Chlapa. Ako dieťa, tínedžer, pozeral som seriály pretože som sa nudil. Ako dospelý jednotlivec, pozerám seriály s iným cieľom, úmyslom. Moje tipy na seriály:


Spojka

Aktuálne rozpozeraný seriál. O čom je seriál? Dvaja agenti, bývalí milenci, musia spolupracovať, aby zastavili medzinárodné kybernetické útoky na Spojené kráľovstvo. Pritom musia čeliť dávno pochovaným tajomstvám ich deštruktívneho vzťahu.



Super Pumped: Válka o Uber

Nedávno dopozeraný seriál a musím uznať, skutočne dobrý seriál. Hudba, scenár, herecké výkony, téma. O čom je seriál? Zakladateľ a výkonný riaditeľ Uberu Travis Kalanick vybudoval svoj startup na zdieľanie jazdy na multimiliardový kolos, následne však bol odvolaný z predstavenstva.


Nočný agent

O čom je seriál? Na tiesňovej linke Bieleho domu je ostražitý agent FBI. Jeho život sa obráti naruby, keď dostane telefonát, ktorý odhalí sprisahanie v prezidentskom sídle.


Pobřeží moskytů

O čom je seriál? Allie Fox – geniálny vynálezca tvrdohlavý idealista – sa spolu so svojou rodinou vydáva na nebezpečnú cestu cez Mexiko, aby unikol vláde Spojených štátov a našiel bezpečie.


´The Last of Us

O čom je seriál? Dvadsať rokov po zániku modernej civilizácie je ostrieľaný preživší Joel najatý, aby prepašoval 14-ročnú Ellie z nebezpečnej karanténnej zóny. Obaja musia precestovať Spojené štáty a spoliehať sa jeden na druhého, aby prežili.


Perníkový tatko

Srdcovka. Myslím si, že popis je zbytočný.



Power

O čom je seriál? Vizionárska kriminálna dráma sa odohráva súčasne v dvoch úplne odlišných prostrediach. Na jednej strane stojí ligotavá atmosféra newyorských klubov, na strane druhej nemilosrdný svet obchodu s drogami.

Prison Break: Útek z väzenia

Srdcovka z detstva. O čom je seriál? Prečo Michael Scofield, mladý, vzdelaný, vysoko inteligentný a finančne zabezpečený muž, vylúpil banku? Prečo súhlasí so všetkými podmienkami súdneho procesu a prijme päťročný trest vo väznici Fox River bez možnosti odvolania? Pretože v tejto väznici čaká na popravu jeho brat Lincoln Burrows. Michael verí v jeho nevinu, preto vymyslí dômyselný plán úteku, aby ho zachránil.



Posledný tanec

O čom je seriál? Michael Jordan v tomto dokumentárnom seriáli otvorene hovorí o svojom živote a kariére. Obsahuje nezverejnené zábery z jeho poslednej sezóny v NBA

House of Cards

Za mňa, majstrovské dielo. O čom je seriál? Francis Underwood (Kevin Spacey) vás vezme na dlhú cestu, počas ktorej sa pomstí tým, ktorí ho zradili – vrátane členov jeho vlastnej vlády a samotného prezidenta Spojených štátov. Elegantný, prefíkaný, metodický a zlý Frank Underwood a jeho manipulatívna manželka Clair (Robin Wright) berú Washington útokom. Stupienok po stupienku stúpajú po hierarchickom rebríčku, aby dosiahli to, po čom tak zúfalo túžia.


Mr. Robot

Totálne ma pohltil. O čom je seriál? Elliot je mladý programátor, ktorý má problém nadviazať vzťah s ľuďmi. Má pocit, že jediný spôsob, ako môže komunikovať s okolitým svetom, je hacknúť ich zariadenia. Pracuje pre bezpečnostnú firmu, ale musí skrývať svoje skutočné umenie. Okrem toho ho osloví tajná hackerská organizácia, ktorá ho chce využiť na zničenie nadvlády jedného percenta najmocnejších ľudí na svete, ktorí údajne ovládajú chod dejín.


Gangs of London

O čom je seriál? Príbeh Londýna, ktorý sa zmieta v búrlivom boji medzinárodných gangov o moc a náhleho mocenského vákua, ktoré vznikne po zavraždení hlavy najmocnejšej zločineckej rodiny v Londýne.

Gangy z Birminghamu

O čom je seriál? Veľmi úspešná gangsterská sága vás zavedie do Birminghamu v 20. rokoch minulého storočia. Rozvetvená rodina Shelbyovcov tvorí obávaný gang s názvom Peaky Blinders. Ich názov odkazuje na ich zvyk nosiť na klobúkoch žiletky, čo veľa napovedá. Seriál vám predstaví krutú, krvavú, ale nepochybne fascinujúcu kapitolu moderných britských dejín.


Narcos

O čom je seriál? Životopisný príbeh neslávne známeho kolumbijského drogového dílera a teroristu Pabla Escobara.

Silicon Valley

O čom je seriál? Vtipná partička mladých podnikateľov a ich dobrodružstvo na vrchol podnikateľských výšin.